Muzieksysteem met krachtige bas en lichteffecten

0
177
Sony introduceert een Bluetooth muzieksysteem met extra bass-functie waardoor het uitermate geschikt is voor het afspelen van elektronische dance- en housemuziek. En de gesynchroniseerde lichteffecten zorgen ook thuis voor een echte clubsfeer.

De Sony GTK-XB7 is een Bluetooth stereoluidspreker met eXtra Bass-technologie en extra functies. De draagbare speaker is uitgerust met twee grote woofers van 16 cm. De ingebouwde extra bass-functie maakt gebruik van Digital Signal Processor (DSP)-technologie.

Door Multi Layout kan de XB7 verticaal of horizontaal geplaatst worden. Een ingebouwde sensor schakelt automatisch de bovenste twee tweeters in bij horizontaal of verticaal gebruik. Dankzij de Speaker Add-functie kan je via Bluetooth een tweede XB7 aansluiten.

De GTK-XB7 is uitgerust met led-verlichting die zorgt voor een clubsfeer. De kleurrijke 3-wegsverlichting, strobes en speakerlights gaan aan en uit op het ritme van de muziek. Daarnaast kan je vanaf een smartphone of tablet dj-effecten toevoegen via de SongPal-app.

De XB7 ondersteunt Bluetooth-connectiviteit met NFC One-Touch. Een smartphone of tablet kan je ook via de usb-poort aansluiten, waardoor het mobiele apparaat ook wordt opgeladen. Er is ook een audio-invoer voor een mp3-speler of andere geluidsbron. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden.

Sony High Power Audio GTK-XB7

Sony High Power Audio GTK-XB7 (© ; licentie: )

De Sony GTK-XB7 Bluetooth speaker meet 32,6 x 65,0 x 34,0 cm en weegt 12 kg. De speaker is beschikbaar in zwarte, blauwe en rode uitvoering voor een adviesprijs van €350.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelActiviteitenmeter en draadloze oortjes voor sportievelingen
Volgend artikelAndroid smartphone met extra krachtige batterij
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.