MicroSD-kaartje geschikt voor 4K UHD-video’s

0
25
Met de EVO Plus 256 GB lanceert Samsung een microSD-geheugenkaart die dankzij de grote opslagcapaciteit en de hoge lees- en schrijfsnelheid geschikt is voor het opnemen 4K UHD-video’s.

De Samsung EVO Plus 256 GB is een nieuwe microSD-geheugenkaart met een van de grootste opslagcapaciteiten op de markt momenteel. Het flashgeheugen met geavanceerde V-NAND technologie kan tot 12 uur aan 4K UHD-videomateriaal opnemen of 33 uur aan Full HD-videobeelden.

De EVO Plus 256 GB biedt een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s, wat deze microSD-geheugenkaart geschikt maakt voor zware grafische multimediatoepassingen.

Het geheugenkaartje blijft functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaat het zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen is het Evo Plus geheugenkaartje ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken.

Samsung EVO Plus 256GB microSD-kaart

De nieuwe Samsung EVO Plus 256 GB microSD-kaart is vanaf juni 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €249. De microSD-kaart wordt verkocht met een garantie van 10 jaar.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBewakingscamera met hdr kleurverbetering
Volgend artikelExterne harde schijf biedt tot 6 TB opslagruimte
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.