Aluminium oortjes met platte kabels

0
113
Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, lanceert in-ear headphones met een aluminium behuizing, platte kabels en krachtige drivers. De Hammerhead V2 & Pro V2 oortjes zijn voorzien van passieve ruisonderdrukking.

Razer Hammerhead V2 & Pro V2 in-ear headphones hebben extra grote dynamische drivers met een diagonaal van 10 mm, twintig procent groter dan hun voorgangers. Dit zorgt voor een betere akoestische helderheid en krachtige bas, ideaal voor games en muziek.

De Hammerhead Pro V2 heeft drie bedieningsknoppen op de in-line microfoon die zowel onder iOS als Android functioneren. De “gewone” Hammerhead V2 heeft geen in-line microfoon of quick-action bedieningsknoppen maar is voor de rest identiek aan de Pro V2.

Razer levert drie maten verwisselbare siliconen oordopjes mee en een optioneel “bi-flange” opzetstukje voor een groter draagcomfort. Bij de Pro V2 wordt ook een audio/microfoon kabelsplitter meegeleverd. Beide oortjes worden ook geleverd met een opbergtasje.

In onderstaande tabel vind je alle technische details van deze in-ear headphones:

Razer Hammerhead Pro V2 & V2 specs

Razer Hammerhead Pro V2 & V2 specs (© ; licentie: )

De Razer Hammerhead Pro V2 kost €79,99. Voor de Razer Hammerhead V2 betaal je €59,99. Deze oortjes zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij Razer en liggen vanaf mei ook in de winkel.

Razer Hammerhead Pro V2 oortje

Razer Hammerhead Pro V2 oortje (© ; licentie: )


Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelDraadloze koptelefoon met lange autonomie
Volgend artikelFull HD laptop met Chrome OS
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.