Dect-telefoon met Smart Home

0
125
AVM introduceert de Fritz!Fon C5 Dect-telefoon die in combinatie met een AVM Fritz!Box-router allerlei slimme functies heeft. Hij werkt als mediaspeler en als babyfoon en kan gebruikt worden als afstandsbediening voor Smart Home-applicaties.

AVM Fritz!Fon C5 Dect-telefoon is natuurlijk op de eerste plaats een compacte draadloze thuistelefoon met 180 ppi kleurenscherm en gebruiksvriendelijke menubediening.

Maar er zitten méér functies in. Zo kun je de C5 gebruiken als afstandsbediening voor de Smart Home-functies van een AVM Fritz!Box-router. Op die manier kun je bijvoorbeeld aangesloten lampen in- of uitschakelen, of de verwarming regelen met de Comet DECT radiatorthermostaat.

De C5 werkt ook als mediaspeler waarmee je muziek afspeelt van op de Fritz!Box aangesloten opslagsystemen. Je kunt een headset aansluiten op de 3,5 mm audio-ingang.

Dankzij het kleurenscherm kun je ook foto’s bekijken. Vanaf de 6.50-versie van het Fritz!OS-besturingssysteem voor de Fritz!Box is de C5 zelfs te gebruiken om live beelden van webcams en intercomsystemen te ontvangen of de deur te openen.

De C5 functioneert verder als babyfoon of antwoordapparaat en kan worden gebruikt om e-mails of rss-feeds te lezen.

AVM FRITZFon C5

AVM FRITZFon C5 (© ; licentie: )

De verlichting van het scherm en het toetsenbord worden dankzij een ingebouwde sensor automatisch aan het omgevingslicht aangepast. De C5 houdt het tot twaalf dagen uit in standby. De handset ontwaakt dankzij de ingebouwde bewegingssensor direct wanneer de gebruiker hem vastpakt.

AVM Fritz!Fon C5 Dect-telefoon kost €79.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelSmartphone als sleutel voor LORA-fietsslot
Volgend artikelMiddenklasse smartphone met uitstekende autonomie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.