Transcend High Endurance micro-sd geheugenkaarten

Geheugenkaarten voor intensief gebruik

0
Transcend brengt micro-sd geheugenkaarten op de markt voor schrijfintensieve toepassingen. De Transcend High Endurance micro-sd kaartjes zijn bedoeld voor gebruik in bewakingscamera’s, ip-camera’s en autovideocamera’s.

De MLC flash-chips van hoge kwaliteit in de nieuwe Transcend High Endurance micro-sdxc/sdhc-geheugenkaarten zorgen in combinatie met geoptimaliseerde firmware voor een langere levensduur en grotere stabiliteit in apparatuur die constant gegevens wegschrijft. De High Endurance-kaarten zijn bedoeld voor gebruik in bewakingsapparatuur, autovideocamera’s, ip-camera’s en beveiligingscamera’s.

De geheugenkaartjes voldoen aan micro-sdxc/sdhc Klasse 10 en ondersteunen schrijfsnelheden tot 21 MB/s en leessnelheden tot 20 MB/s. De ingebouwde error correction code (ecc)-beveiliging detecteert en corrigeert mogelijke overdrachtfouten en voorkomt gegevenscorruptie.

Verder zijn de High Endurance-geheugenkaarten bestand tegen x-stralen (volgens ISO7816-1), water (volgens JIS IPX7), statische elektriciteit (volgens EMC IEC61000-4-2), schokken, vibraties, plooien en extreme temperaturen van -25°C tot +85°C. Een constante blootstelling aan zonlicht, regen, hitte en kou is geen probleem.

De 64GB-variant is goed voor 12.000 uren video-opnames (ca. 1,3 jaar continu opnemen van Full HD video aan 26 MB/s bij 30°C) en 10.000 “insertion/removal” cyclussen. De 16GB-versie heeft een “endurance” van maximaal 3.000 uur. Bij de 32GB versie is dit 6.000 uur.

Transcend High Endurance micro-sd
Transcend High Endurance micro-sd

Transcend’s High Endurance microSDHC/SDXC geheugenkaarten zijn beschikbaar in de capaciteiten 16GB (TS16GUSDHC10V) voor €16,5; 32GB (TS32GUSDHC10V) voor €24,9; en 64GB (TS64GUSDXC10V) voor €46,5.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.