Geheugenkaarten voor intensief gebruik

0
87
Transcend brengt micro-sd geheugenkaarten op de markt voor schrijfintensieve toepassingen. De Transcend High Endurance micro-sd kaartjes zijn bedoeld voor gebruik in bewakingscamera’s, ip-camera’s en autovideocamera’s.

De MLC flash-chips van hoge kwaliteit in de nieuwe Transcend High Endurance micro-sdxc/sdhc-geheugenkaarten zorgen in combinatie met geoptimaliseerde firmware voor een langere levensduur en grotere stabiliteit in apparatuur die constant gegevens wegschrijft. De High Endurance-kaarten zijn bedoeld voor gebruik in bewakingsapparatuur, autovideocamera’s, ip-camera’s en beveiligingscamera’s.

De geheugenkaartjes voldoen aan micro-sdxc/sdhc Klasse 10 en ondersteunen schrijfsnelheden tot 21 MB/s en leessnelheden tot 20 MB/s. De ingebouwde error correction code (ecc)-beveiliging detecteert en corrigeert mogelijke overdrachtfouten en voorkomt gegevenscorruptie.

Verder zijn de High Endurance-geheugenkaarten bestand tegen x-stralen (volgens ISO7816-1), water (volgens JIS IPX7), statische elektriciteit (volgens EMC IEC61000-4-2), schokken, vibraties, plooien en extreme temperaturen van -25°C tot +85°C. Een constante blootstelling aan zonlicht, regen, hitte en kou is geen probleem.

De 64GB-variant is goed voor 12.000 uren video-opnames (ca. 1,3 jaar continu opnemen van Full HD video aan 26 MB/s bij 30°C) en 10.000 “insertion/removal” cyclussen. De 16GB-versie heeft een “endurance” van maximaal 3.000 uur. Bij de 32GB versie is dit 6.000 uur.

Transcend High Endurance micro-sd

Transcend High Endurance micro-sd (© ; licentie: )

Transcend’s High Endurance microSDHC/SDXC geheugenkaarten zijn beschikbaar in de capaciteiten 16GB (TS16GUSDHC10V) voor €16,5; 32GB (TS32GUSDHC10V) voor €24,9; en 64GB (TS64GUSDXC10V) voor €46,5.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelWindows 10-tablet met handpalm-beveiliging
Volgend artikelBetaalbare smartphone filtert blauw licht
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.