Twintig uur muziek uit mobiele draadloze stereo-speaker

0
Fresh ’n Rebel vult zijn al uitgebreid Rockbox-gamma aan met de Fold Fabriq Edition Bluetooth-stereospeaker. De stoffen cover doet tegelijk dienst als luidsprekerstandaard. Verder kun je deze speaker ook als powerbank gebruiken.

De Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition is bekleed met stof en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake. De stoffen beschermcover kun je open plooien en als standaard gebruiken. De speaker weegt 396 gram en meet 175 x 67 x 25 mm.

Deze 2 x 5 Watt stereospeaker bevat twee drivers en een passieve baswoofer. Je verbindt hem met je afspeelapparaat via het energiezuinige Bluetooth 4.0. De vast ingebouwde 4000 mAh Li-ion batterij kan twintig uur lang continu muziek afspelen.

Bovenop de speaker bevinden zich verlichte tiptoetsen om het geluid te regelen en te springen tussen nummers. Led-lampjes aan de achterkant tonen de status van de batterij. Daar bevindt zich ook een 1A usb-poort waarmee je de batterij van een smartphone kunt opladen.

Naast een 3,5mm audio-ingang heeft deze luidspreker  een 3,5mm audio-uitgang, zodat je hem kunt aansluiten op een hifi-apparaat en als Bluetooth-muziekstreamer gebruiken.

Bij verbinding met een telefoon via Bluetooth kan de speaker ook worden gebruikt als speakerphone.

Fresh 'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition

Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition (© ; licentie: )

De Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition kost €89,99 en wordt geleverd met micro-usbkabel en 3,5mm audiokabel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.