Overal inzetbare 4G-internetrouter

0
49
Met de nieuwe en compacte AVM FRITZ!Box 6820 LTE 3G/4G-router installeer je overal waar er een umts- of lte-netwerk is een internetverbinding.

De AVM FRITZ!Box 6820 LTE 3G/4G-router werkt zowel op 2g, umts (3g) als lte (4g) en dit zowat overal in Europa dankzij de ondersteuning voor roaming. Het compacte routertje kun je overal met je meenemen en werkt zelfs in de auto. Deze router draait hetzelfde FRITZ!OS-besturingssysteem als de xdsl- en kabelrouters van AVM.

De FRITZ!Box 6820 LTE schakelt automatisch tussen 2g, 3g en 4g al naargelang de beschikbaarheid en de snelheid. De router heeft een maximale LTE-snelheid van 50 Mbit/s upstream en 150 Mbit/s downstream (zogenaamde CAT 4, FDD).

De FRITZ!Box 6820 LTE ondersteunt zes lte fdd-frequenties en drie umts-frequenties (2100 MHz, 900 MHz en 850 MHz). Als er geen lte- of umts-dekking is, valt de router automatisch terug op gsm, edge of gprs.

Je verbindt je smartphone, tablet of andere apparatuur met de router via wifi 802.11n, met een maximale doorvoersnelheid van 450 Mbit/s. De router heeft ook een Gigabit Ethernet-poort.

Dankzij het FRITZ!OS-besturingssysteem bevat deze gsm-router een firewall, mogelijkheden tot ouderlijke controle, toegang op afstand, draadloze gastentoegang en vpn-verbindingen. Dankzij de MyFRITZ-service en de MyFRITZ!-app heb je overal toegang tot je data.

AVM Fritz!box 6820 lte

AVM Fritz!box 6820 lte (© ; licentie: )

De AVM FRITZ!Box 6820 LTE 3G/4G-router meet 64 x 99 x 134 mm en weegt 170 gram. Het apparaat kost 219 euro en je krijgt er vijf jaar garantie op.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte en stijlvolle systeemcamera
Volgend artikelNas met sterke encryptie en dynamische videotranscondering
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.