Sandberg Blast Mouse

Betaalbare hoge-resolutie gaming muis

0
Sandberg introduceert een betaalbare optische muis voor gamers in zijn nieuwe assortiment van goed presterende game-producten tegen betaalbare prijzen met de verzamelnaam EsportsEquipment.

Optische gaming muizen met een hoge dpi kosten vaak 100 euro of méér. De nieuwe Blast Mouse (640-00) van Sandberg kost echter €51,99, maar heeft een geavanceerde Avago 3050 optische sensor met een instelbare resolutie tot 4.000 dpi, met framerates tot 6.400 fps voor razendsnelle reacties in actiespelletjes.

De Blast Mouse is het eerste product in het nieuwe EsportsEquipment assortiment van de Deense fabrikant van randapparatuur, waarin binnenkort ook nog andere “superieure” gameproducten voor “betaalbare prijzen” zullen verschijnen.

De Blast Mouse sluit je via een twee meter lange usb-kabel op je pc aan. De knoppen, waaronder tien programmeerbare toetsen, hebben een levensduur van vijf miljoen aanrakingen. De Blast Mouse heeft ook multi-color leds waarmee je allerlei lichteffecten kunt programmeren.

Een zware metalen bodemplaat zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens snelle actiescènes. De Blast Mouse weegt 140 gram en is compatibel met Windows XP en hoger.

Sandberg Blast Mouse 640-00
Sandberg Blast Mouse 640-00

De Sandberg Blast Mouse voor gamers kost €51,99.

Foto van Sandberg
Website: Sandberg
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.