Sd-geheugenkaart met ssd-snelheid

0
54
Transcend lanceert SDHC/SDXC UHS-II Klasse 3 geheugenkaarten met een maximale lees- en snelheid die deze van een ssd van een oudere generatie benadert. De sd-kaartjes zijn bovendien waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen.

De nieuwe SDHC/SDXC UHS-II Klasse 3 geheugenkaarten van Transcend gebruiken mlc nand flash met ingebouwde Error Correcting Code (ecc), hetzelfde type flashgeheugen als in de meeste ssd’s wordt gebruikt. Ze zijn even snel als solid-state disks van een vorige generatie.

Ze volgen de nieuwe UHS-II standaard, in combinatie met UHS snelheidindex 3. De maximale lees- en schrijfsnelheden tot 285 MB/s en 180 MB/s zijn snel genoeg voor 4K Ultra HD-video, 3D-video, raw-fotografie en snelle opeenvolgende foto-opnames. De nieuwe kaartjes zijn achterwaarts compatibel met UHS-I en conventionele sd bus-standaarden.

Deze geheugenkaartjes blijven werken bij extreme temperaturen van -25°C tot +85°C. Ze zijn verder waterdicht volgens JIS IPX7, antistatisch volgens EMC IEC61000-4-2, schok- en X-ray bestendig volgens ISO7816-1.

De Transcend SDHC/SDXC UHS-II Klasse 3 geheugenkaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 32GB (TS32GSD2U3, €58) en 64GB (TS32GSD2U3, €92). Een gratis download van Transcend’s RecoveRx is in de prijs inbegrepen. Met deze software kun je gewiste bestanden opsporen en herstellen. Transcend geeft levenslang garantie op de kaartjes.

Transcend R285-W180 SD UHS II

Transcend R285-W180 SD UHS II (© ; licentie: )

Tegelijk met deze UHS-II geheugenkaartjes lanceert Transcend de RDF9 USB 3.1/3.0 UHS-II card reader (€19) zodat je ze ook tegen de hoogste snelheid kunt gebruiken met je laptop of pc.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelUniversele beschermfolie van gehard glas
Volgend artikelBluetooth-koptelefoon laadt draadloos op
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.