Veilige en robuuste zakelijke laptops

0
67
De vernieuwde Dell Latitude 5000-reeks van zakelijke Windows 10-laptops zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste processoren en beveiligingsmogelijkheden. De Latitude 5000 bestaat in uitvoeringen van 14 inch (E5470) en 15 inch (E5570).

Het chassis van de vernieuwde Dell Latitude 5000-reeks van zakelijke laptops is gemaakt van met koolstofvezel versterkt polymeer, voor een stevige laptop die toch niet te zwaar weegt. Deze laptops doorstaan vijftien Amerikaanse MIL-STD 810G sub-tests voor robuustheid. De Latitude 5000 is tot 27% dunner en tot 18% lichter dan de vorige generatie.

Qua processoren kun je kiezen tussen dual-core en vPro quad-core Intel-processoren van de 6de generatie. Ze bestaan in 14- en 15-inch versies. Optioneel kun je ze voorzien van een aanraakscherm dat versterkt is met Corning Gorilla Glass NBT. Toetsenbordverlichting is eveneens optioneel verkrijgbaar. De 15-inch quad-coreversie is voorzien van een USB Type C-aansluiting.

Optioneel zijn ingebouwde smartcard- en een vingerafdruklezers verkrijgbaar. Die kun je combineren met de authenticatieoplossing Dell DDPE en Dell ControlVault voor het veilig opslaan van inloggegevens op een afzonderlijke versleutelde chip. ICT-afdelingen kunnen met de gratis Dell Command Suite de BIOS-instellingen naar wens aanpassen en de systemen configureren voor optimale flexibiliteit. Encryptie en antimalware zijn standaard aanwezig.

Dell Latitude 14 5000 Series Touch Notebook

Dell Latitude 14 5000 Series (Model E5470, Park City) Touch 14-inch notebook computer. (© ; licentie: )

De Latitude 5000-reeks is vanaf januari 2016 verkrijgbaar vanaf €845.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelBudget smartphones met harmonieus design
Volgend artikelSlank wifi-toegangspunt voor plafonds of muren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.