Budget smartphones met harmonieus design

0
24
De 2016-serie van Samsung’s Galaxy A budget-smartphones hebben verbeterde camera’s en een dun en harmonieus design van metaal en glas. Er zijn drie modellen: 5,5 inch (A7), 5,2 inch (A5) en 4,7 inch (A3).

Samsung vernieuwt zijn A-gamma van budget-smartphones. De 2016-serie met 5,5 inch- (A7), 5,2 inch- (A5) en 4,7 inch (A3)-schermen hebben een Quick Launch-functie die ervoor zorgt dat je maar twee keer hoeft te drukken op de startknop om in minder dan een seconde een foto te kunnen nemen.

Selfies maak je eenvoudiger dankzij functies als “Wide Selfie”, “Palm Selfie” en “Mooi maken”. Andere cameraverbeteringen zijn de optische beeldstabilisatie en een lens met een lichtsterke f-waarde van 1,9 aan de voor- en achterkant, zodat je ook bij slecht licht nog mooie en scherpe foto’s maakt.

Het design van de A-serie speelt leentjebuur bij de duurdere smartphones van Samsung. Ook deze goedkopere smartphones zijn nu in metaal in plaats van in plastic, met een achterkant die uitgevoerd is in verstevigd glas. Dankzij de smallere schermranden van 2,7 mm ziet de smartphone er beter uit.

Samsung SM-A710 (A7 2016)

Samsung SM-A710 (A7 2016) (© ; licentie: )

De nieuwe Samsung Galaxy A (2016)-serie ligt vanaf januari in de winkelrekken in de kleuren zwart, goud en wit. De Galaxy A3 kost €299,99 (€329 in Nederland); voor de Galaxy A5 betaal je €399,99 (€429 in Nederland); de grotere Galaxy A7 kost €499,99.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelRetro-design hifi-versterker met moderne aansluitingen
Volgend artikelVeilige en robuuste zakelijke laptops
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.