Draadloze gateway voor vaste en mobiele verbindingen

0
37
Netwerk- en telecombedrijf ZyXEL Communications lanceert de SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway, een draadloze router met meerdere wan-verbindingen en slimme functies die speciaal ontwikkeld zijn voor kleine en middelgrote bedrijven.

De ZyXEL SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway is compatibel met vdsl2/adsl2+ 17a bonding en een nog apart aan te schaffen 3G/4G dongle voor “wide area network” (wan)-internetverbindingen. De draadloze wan-verbinding via de usb-dongle kan als automatische “fail over” dienen wanneer de vaste wan-verbinding problemen geeft. Dongles van zowat alle bekende merken worden door de gateway herkend.

Voor het netwerk (lan)-gedeelte zijn er vier Gigabit Ethernet-poorten en een 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n wifi-verbinding met verwisselbare antennes (2×2 mimo). Het wifi-gedeelte haalt maximale snelheden van 300 Mbit/s.

De spi-firewall heeft een maximale doorvoersnelheid van 800 Mbit/s. Voor de vpn-verbinding is dit 40 Mbit/s met maximaal twintig gelijktijdige virtuele verbindingen.

De ingebouwde Access Point (AP) controller kan maximaal tien apart werkende draadloze AP’s voorzien. Gedetailleerde specificaties van de SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway vind je op de website van ZyXEL.

Deze kmo/mkb-router kost ca. €329.

Zyxel SBG3600-N gateway

Zyxel SBG3600-N gateway (© ; licentie: )

Onderstaande video geeft je snel een idee van wat deze gateway in zijn mars heeft:

Foto van ZyXEL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPiepkleine Wireless-ac adapter
Volgend artikel128GB microsd-kaartje voor 4K UHD video
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.