Piepkleine Wireless-ac adapter

2
61
Devolo lanceert een compacte usb-adapter met wifi ac snelheden tot 433 Mbit/s. Via een plug-and-play installatie verbeter je de draadloze connectiviteit van je oudere laptop, pc of Mac.

De devolo dLAN WiFi ac USB stick heeft het zogenaamde nanoformaat voor usb-staafjes en neemt dus nauwelijks ruimte in beslag. Hij kan dus bijna onzichtbaar in een usb 2.0 of 3.0-poort van je laptop blijven zitten zonder kans op beschadiging. De stick meet 19 x 14 x 7 mm.

De adapter haalt Wireless-AC snelheden in de 5GHz frequentieband tot nominaal 433 Mbit/s. Uiteraard kan deze stick ook een draadloze verbinding leggen met Wireless-N en Wireless-A routers en toegangspunten.

Zodra je de stick in een usb-poort steekt, installeert hij alle noodzakelijke drivers automatisch op Windows-pc’s (vanaf Windows 7 tot en met Windows 10). Mac- en MacBook-gebruikers moeten de drivers eerst downloaden van de develo website (vanaf Mac OS X 10.7).

De devolo WiFi stick ac kost €29,90. Devolo geeft er drie jaar garantie op.

devolo dLAN WiFi ac USB stick

devolo dLAN WiFi ac USB stick (© ; licentie: )

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPuur geluid uit compacte draadloze luidspreker
Volgend artikelDraadloze gateway voor vaste en mobiele verbindingen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.