Mobiele router in zakformaat

0
38
ZyXEL lanceert een lichtgewicht mobiele WiFi LTE router in zakformaat waarmee je onderweg via een 4G netwerk een eigen wifi-netwerk kan opzetten.

De ZyXEL WAH7706 mobiele router weegt inclusief de verwisselbare batterij slechts 125 gram en past in een broekzak. De router ondersteunt 2G, 3G, 4G (LTE CAT6) en biedt dual-band wifi 802.11ac.

Als persoonlijke hotspot ondersteunt de router tot 32 verschillende apparaten tegelijkertijd, zoals smartphones, notebooks, tablets en smartwatches. Door de multi-band ondersteuning (LTE bands 3, 7, 8, 20, 28, 38) levert de router uitgebreide dekking in de meeste landen met datasnelheden tot 300 Mbps.

De ZyXEL WAH7706 LTE draagbare router ondersteunt 2,4 en 5 GHz frequentiebanden en dual band fast switch wifi, met een energiebesparende modus. De mobiele router van ZyXEL is uitgerust met een energiezuinige oplaadbare 2800mAh lithium polymeer batterij. Je kan de batterij verwisselen voor een nieuw opgeladen exemplaar. Opgeladen biedt de accu een autonomie tot 10 uur.

ZyXEL WAH7706 mobiele router

ZyXEL WAH7706 mobiele router (© ; licentie: )

De adviesprijs van de ZyXEL WAH7706 LTE draagbare router werd niet meegedeeld. Op het internet vonden we een prijs van 190 euro.

Foto van ZyXEL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraagbare speakers in een modieus kleedje
Volgend artikelWoorden die je beter niet samen gebruikt in het Engels
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.