Samsung Gear S2 smartwatch

Nieuwe Samsung smartwatch verkrijgbaar in twee uitvoeringen

0
De Samsung Gear S2 is een nieuwe smartwatch die verkrijgbaar is in een uitvoering als een klassiek polshorloge of in een modern minimalistisch design. Het slimme polshorloge heeft een roterende ring om snel toegang tot apps te krijgen en kan je draadloos opladen via een laaddock.

De Gear S2 smartwatch draait op het eigen Tizen OS van Samsung. Het polshorloge heeft een 1,2-inch, rond Super AMOLED scherm met een resolutie van 360 x 360 pixels (302 ppi). Het gebruikt een dual core 1 GHz processor en 512 MB RAM. Het interne geheugen is 4 GB groot.

Door aan de ring rond het scherm van de Gear S2 te draaien, kan je door het menu, berichten en applicaties navigeren. Het polshorloge bedien je verder via het touchscherm en met de Home- & Terug-knoppen. De Gear S2 heeft een gyroscoop, een accelero-, hartslag- en barometer aan boord.

De Samsung Gear S2 smartwatch ondersteunt wifi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 en nfc. De batterij kan je draadloos opladen met een laaddock. Per oplaadbeurt gaat de smartwatch twee dagen mee.

De Gear S2 smartwatch kan je koppelen met smartphones die Android 4.4 of hoger draaien met meer dan 1.5 GB RAM. De volledige specificaties van de Samsung Gear S2 vind je via deze link.

Samsung GearS2
Samsung GearS2

De nieuwe smartwatch van Samsung is te koop in twee uitvoeringen. De Gear S2 Classic heeft een zwarte afwerking en bijpassend polsbandje in echt leder. Daarnaast is de Gear S2 beschikbaar in een modern design in de kleur Dark Grey met en een donkergrijze band en in de kleur Silver met een witte band. Het polsbandje is met één klik vervangbaar.

De adviesprijs voor de Samsung Gear S2 bedraagt € 349, terwijl die van de Gear S2 Classic € 379 bedraagt. Losse polsbandjes zijn te koop vanaf € 39,99 (beschikbaar vanaf half november).

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.