Schokbestendige externe schijf

0
29
Sony introduceert een spatwater-, stof- en schokbestendige externe harde schijf. De HD-SP1 heeft een capaciteit van 1TB.

De Sony HD-SP1 is een externe harde schijf met een usb 3.0-poort en een capaciteit van 1TB. De blauwe beschermende rubberen behuizing en het robuuste ontwerp zorgen ervoor dat de HD-SP1 bestand is tegen een val vanop 1,2 meter hoogte en bestand is tegen spatten volgens de IPX2-specificatie en tegen stof volgens de IPX5-specificatie.

De HD-SP1 weegt 260 gram en meet 86,6 x 24 x 127 mm. Ze wordt geleverd met Backup Manager 2.0, FAT32 Formatter, Data Transfer Accelerator en Password Protection Manager software.

Wanneer de schijf aangesloten is, wordt volautomatisch een back-up van je computergegegevens gemaakt. De back-upsoftware is compatibel met clouddiensten zoals Dropbox en Google Drive.

Sony HD-SP1

Sony HD-SP1 (© ; licentie: )


Bestanden worden als je dat wil tijdelijk in de cloud opgeslagen en automatisch naar de schijf verplaatst wanneer ze wordt aangesloten.

De HD-SP1 is compatibel met Windows vanaf Vista en Mac OS X vanaf v10.8. Ze wordt geleverd met ntfs-formattering, maar met behulp van meegeleverde software kunnen Windows-gebruikers dit eventueel wijzigen in fat-32.

De Sony HD-SP1 kost €139.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelConvertibele laptop met vele standjes
Volgend artikelWater- en stofdicht kastje voor 2,5-inch ssd’s en hdd’s
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.