Geluidsrecorder in de vorm van een pen

0
87
Olympus lanceert vier nieuwe digitale geluidsrecorder, waaronder de penvormige VP-10. Alle voice recorders hebben een usb-aansluiting.

Olympus maakt al dictafoons sinds 1969. Het lanceert nu zijn eerste digitale geluidsrecorder in de vorm van een slanke pen. Deze VP-10 heeft een gevoelige stereomicrofoon met antiruisfilter die 360 graden in het rond heldere opnames maakt. De VP-10 heeft 4GB intern geheugen, voldoende voor 1070 uur opnamen. Dankzij de usb-poort kun je deze digitale dictafoon ook als usb-geheugenstaafje gebruiken.

De eveneens nieuwe WPS-852 (4GB geheugen) en WS-853 (8GB geheugen) hebben een traditioneler staafvormig ontwerp met dubbele stereomicrofoons voor opnames van hoge kwaliteit met weinig ruis. Dankzij de Intelligent Auto Mode worden opnameniveaus automatisch aangepast voor een betere verstaanbaarheid ongeacht de opnamesituatie. De echte stereo-opname vergemakkelijkt de identificatie van verschillende stemmen in bijvoorbeeld een opgenomen vergadering.

Ten slotte is er de VN-715PC, een instapmodel met een ruisarme omnidirectionele microfoon en Intelligent Auto Mode.

Olympus VP-10

Olympus VP-10 (© ; licentie: )

De nieuwe digitale voice recorders van Olympus zijn verkrijgbaar vanaf november: de VN741PC aan €49, de WS-852 aan €59, de WS-853 aan €79 en de VP-10 aan € 99.

Foto van Olympus
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD dashcam met voor- en achterlenzen
Volgend artikelRandapparatuur voor universele usb-c connector
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.