Wireless-AC router met aanraakscherm

0
88
TP-Link lanceert de Touch P5, een AC1900 wifi-router met een touchscreen.  Door zijn mooie vormgeving en gebruiksvriendelijk aanraakscherm kun je deze router centraal in huis opstellen of zelfs aan een muur hangen.

Met het 4,3-inch kleuren-aanraakscherm van de nieuwe Touch P5 draadloze AC1900-router van TP-Link stel je het wifi-netwerk snel in. Daarbij heb je geen computer of mobieltje nodig. Je kunt alles instellen via de gebruiksvriendelijke interface inclusief virtueel aanraaktoetsenbord en home-knop voor een snelle navigatie.

Is er bezoek dan kun je via het aanraakscherm snel gasttoegang regelen. De wachtwoorden hiervoor kun je dagelijks, wekelijks of maandelijks aanpassen. Ook alle andere instellingen, zoals ouderlijk toezicht, apparatenbeheer of de installatie van de printer, regel je via het touchscreen.

De Touch P5 heeft een krachtige dualcore processor met een kloksnelheid van 1GHz. In de 2,4GHz-band biedt hij een totale bandbreedte van 600 Mbit/s. In de 5GHz stijgt dit tot 1300 Mbit/s.

Drie externe antennes zorgen voor een ruime dekking van het draadloze signaal. De router heeft ook ingebouwde “beamforming”-technologie, die wifi-signalen actief richt naar aangesloten apparaten die dit ook ondersteunen. Verder heeft deze router een usb 3.0-poort en vier Gigabit Ethernet-aansluitingen.

TP-Link Touch P5 wifi-router

TP-Link Touch P5 wifi-router (© ; licentie: )

Dankzij zijn elegante zwarte chassis met centraal het kleurrijke aanraakscherm kun je deze router ook zichtbaar opstellen en zelfs aan een muur bevestigen voor eenvoudige toegankelijkheid.

De TP-Link Touch P5 router kost €159.

Vorig artikelIntelligente rook- en koolmonoxide-melder met lange levensduur
Volgend artikelFull HD dashcam met voor- en achterlenzen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.