4K game monitor versnelt actie

1
56
LG lanceert de 27MU67, een 27-inch IPS-game monitor met Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor AMD’s FreeSync-technologie, die zorgt voort een perfecte synchronisatie van beelden tijdens snelle actiegames.

De nieuwe LG 27MU67 27-inch 4K ULTRA HD IPS-monitor heeft een resolutie van 3840×2160 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 163 ppi, behoorlijk hoog voor een computerbeeldscherm.

Dankzij het gebruikte ips-paneel heeft deze monitor een brede kijkhoek en een uitstekende kleurweergave. De input-vertraging of “lag” bedraagt slechts 9,7 ms, volgens LG de laagste waarde in een 4K monitor ooit.

Dankzij de ondersteuning voor AMD FreeSync mis je niets van de snelle actie in first person shooters- en real time strategy-games. FreeSync synchroniseert voortdurend de verversingsfrequentie van je monitor en AMD-videokaart, die uiteraard ook deze technologie moet ondersteunen. Dit vermindert “tearing”, waarbij snelle actiebeelden in tweeën lijken te scheuren, en “stuttering”, waarbij het beeld hapert.

LG 27MU67 4K UHD monitor

LG 27MU67 4K UHD monitor (© ; licentie: )

De ingebouwde “black stabilizer” licht donkere game-scènes op, zodat je meer details in games ziet. De 27MU67 heeft verder een 4-screen split modus waardoor je kunt multitasken met vier aparte beelden tegelijk. Deze monitor geeft 99% weer van de sRGB-kleurruimte.

De LG 27MU67 27-inch 4K ULTRA HD monitor is vanaf eind augustus te koop voor een adviesprijs van 599 euro.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows op een hdmi-stick
Volgend artikelEvohome zoneregeling met geïntegreerde wifi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.