Tweede versie Loop activiteitenmeter met meer functies

0
Polar, fabrikant van sportmeters, brengt een nieuwe versie uit van de Loop activity tracker. De Loop 2 biedt nu ook trilalarmen en slimme meldingen en is verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

De Polar Loop 2 heeft dezelfde kenmerken als de eerste versie van de Loop activiteitenmeter: design, waterdichtheid en de mogelijkheid om de activity tracker te gebruiken voor hartslagmeting tijdens trainingssessies. De Loop 2 is uitgerust met hetzelfde display dat bestaat uit 85 afzonderlijke LED lampjes.

De nieuwe versie introduceert ook trilalarmen om niet al te bruusk wakker te worden en slimme meldingen voor wanneer je te lang inactief bent. De Loop 2 geeft ook inkomende oproepen en kalenderreminders weer en trilt gelijktijdig. Bovendien is de Loop 2 beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Powder White en Sorbet Pink, naast het reeds gekende Smoky Black.

De Polar Loop 2 activity tracker meet de dagelijkse portie beweging, trainingssessies en slaap. Hij kan gekoppeld worden aan de Polar H7 Bluetooth Smart hartslagsensor voor nauwkeurige en live hartslagmeting.

De dagelijkse activiteits- en trainingsgegevens kunnen worden gesynchroniseerd met de Polar Flow mobiele app voor iOS en Android via Bluetooth Smart. De Polar Flow webservice geeft een meer gedetailleerd overzicht van de fysieke conditie van de gebruiker. In combinatie met Polar Coach kunnen gebruikers hun trainingsgegevens online en gratis delen met een coach of personal trainer.

Polar Loop 2

Polar Loop 2 (© ; licentie: )

De Polar Loop 2 in Powder White en Sorbet Pink zijn vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van 119 euro. Vanaf november is ook de Smoky Black versie verkrijgbaar.

Foto van Polar
Website: Polar België Website: Polar Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWifi-camera besturen met smartphone
Volgend artikelNieuwe Galaxy smartphone met groot scherm
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.