USB 3.0 docking station voor zeven apparaten

0
58
Sitecom introduceert een docking station waarmee je op een vrije USB 3.0-poort tot zeven apparaten kan aansluiten.

Het CN-340 UBS 3.0 Docking Station van Sitecom is uitgerust met één USB 3.0-poort om het Docking Station op een Ultrabook of notebook aan te sluiten. Het beschikt over zeven aansluitmogelijkheden.

Op de twee USB 3.0-poorten kan je onder meer USB-opslagapparaten aansluiten, zoals externe harde schijven of USB-sticks. USB 3.0 biedt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps en is compatibel met USB-standaarden 2.0 en ouder. Ook kan je er draadloze toetsenborden en andere randapparaten op aansluiten of er je mobiele telefoon of tablet mee opladen.

Met de gigabit-netwerkpoort kan je bekabeld internet aansluiten voor snelheden tot 1000 Mbps. Het USB 3.0 Docking Station is verder uitgerust met een HDMI- en een VGA-poort om beeldschermen, tv’s of beamers op aan te sluiten. Op de audio-uitgang van het Docking Station kan je een hoofdtelefoon of luidsprekers aansluiten en op de audio-ingang een microfoon.

Sitecom CN-340 USB 3.0 Docking Station

Sitecom CN-340 USB 3.0 Docking Station (© ; licentie: )

Het Sitecom CN-340 USB 3.0 Docking Station heeft een adviesprijs van € 119,99.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStijlvolle headset biedt 7.1 virtuele surround sound
Volgend artikelDe eerste Medion-laptop met Windows 10 bij Aldi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.