Draadloze hoofdtelefoon met hifi-geluid

1
80
Luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins brengt met de P5 Wireless een draadloze hoofdtelefoon op de markt waarmee je muziek in hifi-kwaliteit kan beluisteren. De koptelefoon biedt een een accuduur van 17 uur.

De P5 Wireless is de eerste Bluetooth hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins. De draadloze koptelefoon biedt volgens de fabrikant dezelfde kracht, precisie en authentieke hifi-klank als de veel bekroonde P5 Series 2 hoofdtelefoon.

Dankzij Bluetooth aptX is het mogelijk muziek van hifi-kwaliteit te streamen vanaf apparaten zoals smartphones, tablets en computers. Ook telefoneren is mogelijk: de hoofdtelefoon beschikt over twee afzonderlijke microfoons.

Met een volle batterij biedt de P5 Wireless 17 uur luisterplezier. Je kan de lithiumbatterij opladen door middel van de meegeleverde usb 2.0-kabel.

Bowers & Wilkins P5 Wireless

Bowers & Wilkins P5 Wireless (© ; licentie: )

Het frequentiebereid van deze over-de-oren hoofdtelefoon loopt van 10 Hz tot 20 kHz en de impedantie bedraagt 22 ohm. De hoofdtelefoon heeft een gewicht van 213 gram.

De Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 399,99 euro.

Vorig artikelNieuwe draadloze muizen van Sandberg
Volgend artikelMultifunctionele inkjetprinter voert taken draadloos uit
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.