Stijlvolle All-in-One PC met randloos beeldscherm

0
HP lanceert All-in-One PC’s met naadloze Full HD ips-schermen en verschillende processor-opties van zowel Intel als AMD.

De nieuwe HP Pavilion All-in-One PC’s zijn verkrijgbaar met een geïntegreerd 1080p Full HD ips-aanraakscherm van 23 inch (58 cm) en 27 inch (68 cm) diagonaal. Het scherm loopt naadloos door tot de rand, waardoor deze aio pc’s er erg slank en stijlvol uitzien.

De pc’s zijn naar keuze voorzien van een 6de generatie AMD A-Series A4 tot A10 processor of een 5de generatie Intel Core i3 tot i7 cpu. Een Intel Celeron is eveneens een optie. De geïntegreerde graphics kan men uitbreiden met AMD Radeon R7 A330 of A360 graphics voor verbeterde prestaties.

De nieuwe HP Pavilion All-in-One PC’s hebben vier usb 2.0 poorten, twee usb 3.0 aansluitingen, een HDMI-uitgang, een LAN-poort en een 3-in-1 medialezer. De meeste poorten bevinden zich aan de achterzijde, maar de audio-aansluitingen en enkele usb-poorten zijn onder het scherm gemonteerd voor een gemakkelijker bereikbaarheid.

In de schermrand zijn onzichtbare stereoluidsprekers van B&0 gemonteerd. Het werkgeheugen kan maximaal uitgebreid worden tot 16 GB en de opslagruimte tot maximaal 3 TB. De wifi-module voldoet aan de Wireless-N standaard, maar ondersteunt niet het nog snellere Wireless-AC.

HP Pavillion AIO PC 23" (2015)

HP Pavillion AIO PC 23″ (2015) (© ; licentie: )

De 23-inch HP Pavilion All-in-One PC is vanaf juli beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van €999. De 27-inch versie is vanaf augustus beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van €1499.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.