Thule Atmos X4 Case voor Apple iPhone 6 en 6 Plus

Dunne case beschermt iPhone 6 tegen val van twee meter

0
Thule, de Zweedse fabrikant van tassen en cases, introduceert de Atmos X4 Case voor Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De dunne case is niettemin extreem sterk. Zo beschermt ze de kostbare iPhone tegen een val van maximaal twee meter.

De Thule Atmos X4 case doorstaat extreme testen, aldus de fabrikant. Zo vangt het hoesje een val van twee meter op. Net zoals de eerder door ons geteste Atmos X3 case heeft de X4 een constructie van stevig polycarbonaat die uit twee componenten bestaat met bijzondere schokabsorberende eigenschappen waarvoor Thule een octrooi heeft aangevraagd.

De randen van de telefoon worden extra beschermd met “ShockStop corners”. Dus ook als je iPhone op zijn rand valt, is hij beschermd.

Vooraan is er een “StratoShield” schermbeschermer die je aanraakscherm en Touch ID sensor perfect laat werken, maar beschermt tegen krassen, hinderlijke weerkaatsingen en vuile vingerafdrukken.

Thule X4 voor iPhone 6
Thule X4 voor iPhone 6

De achterkant van de case heeft een speciale textuur waardoor je een betere grip hebt. Alle poorten van de iPhone blijven beschikbaar.

De Thule Atmos X4 iPhone 6 Case meet 7,5 x 1,1 x 14,3 cm. De afmetingen van de Thule Atmos X4 iPhone 6 Plus Case zijn 8,6 x 1,2 x 16,3 cm.

De cases zijn vanaf half juli verkrijgbaar in de kleuren Black, White/Dark Shadow en Fiery Coral /Dark Shadow voor een prijs van € 69,95.

In onderstaande video zie je de “screen impact” test die Thule op zijn Atmos X4 case loslaat:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.