Laptoprugtas met gewatteerde houder

0
192
De nieuwe, kleurrijke Case Logic Berkeley II laptoprugtassen hebben een inhoud van 29 liter en een gewatteerde houder voor een 15,6″ laptop of 17″ MacBook én een 10,1″ Apple iPad of andere tablet. De Berkeley II heeft ook een kofferachtige opening op het hoofdvak.

Case Logic Berkeley II laptoprugtassen zijn gemaakt van stevig polyester en verkrijgbaar in drie verschillende kleurrijke designs: Carbide, Strato en Playa. De rugtassen zijn speciaal ontworpen voor jonge werknemers en studenten die draagbare elektronica samen met andere spullen comfortabel en in stijl willen meenemen.

In de gewatteerde sleeve kun je veilig een 17″ Apple MacBook Pro of een 15,6″ laptop opbergen, naast een 10,1″ Apple iPad of andere tablet. In het verborgen vak van het rugpaneel passen kleinere spullen.

De verwijderbare en verstelbare borstriem biedt extra ondersteuning. Scharnierende schouderbanden die zich aanpassen aan verschillende lichaamstypes zorgen voor extra draagcomfort. Oversized ritsen zorgen dat de tas moeiteloos open en dicht gaat en ze zijn breed genoeg om een slotje aan te hangen voor extra beveiliging.

Case Logic Berkeley II

Case Logic Berkeley II (© ; licentie: )

Op het hoofdvak is er een kofferachtige opening. De tas heeft ook waterfles- en paraplu-vakken op de zijkant. De Berkeley II laptoprugtas kost € 59,99.

Op onderstaande video zie je een demonstratie van de Berkeley II backpack.

Foto van Case Logic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStevige ssd-behuizing met clipsysteem
Volgend artikelSkycontroller voor Parrot drone los te koop
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.