Wi-Fi verlengstuk met geïntegreerd stopcontact

0
126
Sitecom introduceert zijn eerste wifi-extender met geïntegreerd stopcontact. De WLX-2007 N300 Wi-Fi Socket Wallmount Range Extender is compatibel met draadloze netwerken volgens de IEEE 802.11b/g/n-standaarden.

De nieuwe WLX-2007 wifi-extender van Sitecom heeft een geïntegreerd stopcontact, zodat je geen stroomaansluiting verliest. De WLX-2007 werkt met Wireless-N draadloze netwerken, met oudere Wireless-B/G netwerken, maar heeft niet het snellere Wireless-AC aan boord. Wel haalt dit verlengstuk voor draadloze netwerken maximale wifi-snelheden tot 300 Mbit/s.

Het apparaat heeft een geïntegreerde Fast Ethernet-poort, ondersteunt alle wifi-beveiligingsstandaarden en kan eenvoudig aan een bestaand netwerk gekoppeld worden door een druk op de ops/wps-knop. Andere instellingen regel je via de geïntegreerde webinterface.

Sitecom wlx-2007 wifi extender

Sitecom wlx-2007 wifi extender (© ; licentie: )

De WLX-2007 heeft verder een signaalsterkte-indicator die gebruikers helpt de beste positie in de woning te bepalen voor de plaatsing van het product.

De Sitecom WLX-2007 N300 Wi-Fi Socket Wallmount Range Extender kost 49,99 euro. Sitecom geeft er tien jaar garantie op.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVirtual reality op Samsung Galaxy S6
Volgend artikelDraadloze stereo-luidspreker met hifi-allures
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.