Sandberg Wireless Numeric Keypad 2

Draadloos numeriek toetsenbord

4
Sandberg lanceert een draadloos toetsenbord dat zonder installatie werkt. Twee AAA batterijen zorgen voor de stroom en de toetsen gaan dankzij drie miljoen klikken jarenlang mee.

Voor gebruikers met een laptop, linkshandige gebruikers of gebruikers die belang hechten aan een ergonomisch correcte werkhouding lanceert Sandberg zijn Wireless Numeric Keypad 2. Dit draadloze toetsenbord werkt met alle usb-computers. Je plugt de meegeleverde kleine usb-ontvanger in je pc en kunt meteen cijfers beginnen ingeven, zonder dat je eerst iets moet installeren.

De draadloze verbinding werkt in de licentievrije 2,4GHz frequentieband die bijvoorbeeld ook door DECT, WiFi en Bluetooth wordt gebruikt. Maar het Sandberg Wireless Numeric Keypad 2 communiceert via de GFSK-technologie. Die Gaussian frequency-shift keying-technologie werkt slechts over korte afstanden en interfereert niet met de andere technologieën in de 2,4 GHz frequentie. Daardoor verbruikt het toetenbordje ook maar maximaal 22 mA, zodat de twee AAA-batterijen het lang uithouden.

Sandberg Wireless Keyboard 2 (630-05)
Sandberg Wireless Keyboard 2 (630-05)

De membraamtoetsen met tactiele terugkoppeling hebben een levensduur van drie miljoen toetsaanslagen, voldoende voor jarenlang gebruik.

Het Sandberg Wireless Numeric Keypad 2 kost 19,99 euro.

Foto van Sandberg
Website: Sandberg
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

4 REACTIES

    • Zoals je boven het artikel bij Kijk & Vergelijk kunt zien heeft oa Mediamarket het, maar dat is de voorganger. De Plus versie komt pas in juli uit. Sorry, ik dacht dat je op een ander bericht reageerde. Je kunt het gewoon online bij de fabrikant kopen. Die verwijst je dan door naar de Belgische online winkels die het hebben (in dit geval naar keuze Centralpoint of Redcorp).

  1. Om de meeste losstaande numerieke klavieren te kunnen gebruiken dient numlock aangezet. Hierdoor kan je je klavier niet verder gebruiken om tekst in te voeren, is dit hier ook zo?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.