Samsung Wireless Audio 360 R6 & R7 Speakers

Draadloze luidspreker speelt in alle richtingen

0
Samsung lanceert een draagbare en een vaste draadloze luidspreker die geluid in 360 graden uitzendt. Met de Wireless Audio 360 Speakers vul je iedere ruimte met muziek of audio.

De Samsung Wireless Audio 360 Speakers gebruiken een “ring radiator” waardoor ze geluid 360° in het rond uitzenden en op die manier iedere hoek van een kamer met audio vullen. Deze futuristisch ogende speakers lijken op een rugbybal.

De R7 is een staande model (dat ook opgehangen kan worden aan het plafond), terwijl je de R6 overal met je mee kunt nemen en overal kunt neerzetten. De draagbare R7 heeft een batterij met een autonomie van zes uur.

Het maakt niet uit waar je de Samsung WA360 opstelt. Omdat deze luidspreker het geluid in alle richtingen verspreidt, klinkt hij volgens Samsung voor elke luisteraar even goed.

Samsung WA360 R7
Samsung WA360 R7

De draadloze verbinding werkt via wifi. Je kunt de Samsung Wireless Audio 360 R6 & R7 Speakers via de Samsung Multiroom App met je tv, smartphone, tablet en soundbar verbinden en het geluid van verschillende streamingdiensten binnentrekken. Zo worden Spotify, Deezer en TuneIn ondersteund. Via de app kun je meerdere van deze en andere draadloze Samsung-speakers aan elkaar koppelen.

Het staande model R7 heeft een verkoopadviesprijs van € 499,-, terwijl de draagbare variant R6 een verkoopadviesprijs van € 399,- heeft. Beide modellen zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

In onderstaand promotiefilmpje verneem je meer over deze speakers:

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.