HDMI-schakelaar en -splitter ondersteunt Ultra HD

0
113
Marmitek lanceert zijn HDMI-switchers en -splitters in een Ultra HD/4K-versie. De nieuwe UHD switchers en splitters werken ook met gewone HDMI-signalen.

Wil je meerdere HDMI-apparaten op één HDMI-ingang aansluiten dan heb je een HDMI-schakelaar of switcher nodig. Om één signaal van één HDMI-apparaat naar meerdere tv’s of beamers te sturen gebruik je een HDMI-splitter.

Marmitek produceert dergelijke apparaatjes al sinds 2008 en lanceert nu Ultra HD/4K-versies voor prijzen die nauwelijks hoger liggen dan bij de “gewone” splitters en switchers. De UHD-versies kun je trouwens gebruiken voor alle soorten HDMI-signalen, ook van HD- of lagere kwaliteit.

Marmitek Connect 540 UHD matrix switcher

Marmitek Connect 540 UHD HDMI matrix switcher: sluit twee tv’s of beamers aan en schakel tussen vier apparaten (© ; licentie: )

De nieuwe Ultra HD switchers en splitters van Marmitek zijn compatibel met HDMI 1.4.

Op de website van Marmitek vind je tabellen met een overzicht van de mogelijkheden van de nieuwe HDMI Splitters en HDMI Switchers.

De schakelaars kosten naargelang de capaciteit tussen 39,95 en 129,95 euro en voor de switchers betaal je naargelang de mogelijkheden tussen de 49,95 en 149,95 euro.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicro-hifisysteem bruikbaar in meerdere ruimten
Volgend artikelHifi-koptelefoon onderdrukt omgevings-geluiden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.