Dun draagbaar toetsenbord voor Android, iOS en Windows

0
91
Logitech lanceert de Keys-To-Go, een dun en draagbaar toetsenbord voor mobiele Android-, iOS- en Windows-apparaten. Het toetsenbord past in elke tas of jaszak.

Het Keys-To-Go mobiele toetsenbord van Logitech bestond al voor iOS (iPad) en komt nu ook op de markt voor Android 4.1 en Windows 7 of hoger. Deze nieuwe versie heeft een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gebruiksgemak en productiviteit.

Er zit ook een draagbare standaard bij waarmee je een smartphone in een rechte positie aan het toetsenbord kunt bevestigen voor eenvoudig typen.

Logitech Keys-To-Go voor Android en Windows

Logitech Keys-To-Go voor Android en Windows (© ; licentie: )

 

De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen.

De draadloze verbinding met het mobiele apparaat gebeurt via een Bluetooth-verbinding. De Logitech Keys-to-Go voor Android en Windows meet 13,7 x 24,2 x 0,6 cm en weegt 180 gram.

De oplaadbare batterij houdt het drie maanden uit. Een statuslampje toont de toestand van de batterij.

Het Keys-To-Go toetsenbord kost 69 euro.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelWindows-tablet met quad-core Intel Atom
Volgend artikelConsumenten ssd’s met gratis vervanging bij defect
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.