Home Hardware

Full HD Chromebook gemaakt voor entertainment

0
De Toshiba Full HD Chromebook 2 CB30-B laptop heeft een ips-scherm van 13,3 inch, een autonomie van negen uur en weegt slechts 1,35 kg.

De 45 Wh Lithium-ion accu van de 13,3-inch (33,8 cm) Toshiba Chromebook 2 gaat negen uur mee. Kloppend hart van deze Google Chrome OS laptop is een 2,16 GHz Intel Celeron NB2840 processor met geïntegreerde HD graphics, aangevuld met 4 GB werkgeheugen en 16 GB eMMC opslagruimte, die je kunt uitbreiden door middel van een sd/sdhc-geheugenkaartje.

Je krijgt zoals bij alle Chromebooks twee jaar lang gratis 100 GB cloudopslag bij Google Drive. Onder het toetsenbord zitten stereoluidsprekers die afgesteld zijn door Skullcandy, voor een optimale geluidskwaliteit bij het bekijken van video op het Full HD ips-scherm.

Dankzij de hoogwaardige HD-webcam van de Toshiba CB30-B kunnen gebruikers videogesprekken met helder beeld voeren met vrienden, familie en gebruikers. Twee microfoons met ruisonderdrukking garanderen een goede verstaanbaarheid.

Toshiba Chromebook 2 cb-30b

Toshiba Chromebook cb-30b (© ; licentie: )

Je sluit deze Chromebook op een groter scherm aan via de ingebouwde hdmi-uitgang. Verder krijg je ook één usb 2.0 en één usb 3.0 poort, de laatste met oplaadfunctie die ook in de slaapstand werkt.

Wireless-AC en Bluetooth 4.0 zijn eveneens van de partij, maar een Ethernet-poort ontbreekt.

De Toshiba Full HD Chromebook 2 CB30-B meet 320 x 214 x 19,3 mm en weegt 1,35 kg. Deze laptop wordt in april geïntroduceerd voor een adviesprijs van 399 euro.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.