Tower servers voor kleine bedrijven

0
45
HP lanceert twee nieuwe HP Proliant Gen9 Tower Servers. De ProLiant ML110 Gen9 en ProLiant ML10v2 zijn bedoeld voor kleine bedrijven met een beperkt budget die toch goede prestaties wensen.

De HP ProLiant ML10 v2 tower server is een instap-server met lage aanschafprijs voor de budgetbewuste klant. Deze server is geschikt voor het draaien van algemene toepassingen.

De HP ProLiant ML110 Gen9 biedt meer geheugen, harddisk drives en I/O uitbreiding, maar blijft toch betaalbaar. Deze server is ook geschikt voor virtualisatietoepassingen.

HP Proliant Gen9 Tower Server

HP Proliant Gen9 Tower Server (© ; licentie: )

Gedetailleerde specificaties voor deze nieuwe servers zijn momenteel nog niet beschikbaar.

De HP ProLiant ML110 Gen9 kun je vanaf begin april 2015 te bestellen bij HP en zijn Channel Partners. De HP ProLiant ML10v2 volgt naar verwachting vanaf half april 2015. De HP ProLiant ML10 V2 is verkrijgbaar vanaf 300 euro en de HP ProLiant ML110 Gen9 start aan 1000 euro.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmart tv’s met Android 5.0 Lollipop
Volgend artikelSupercompacte Full HD convertibele laptop
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.