LANCOM L-330agn dual Wireless wifi access point

Draadloos toegangspunt optimaliseert wlan

0
Lancom introduceert een nieuw professioneel Wireless-AGN wifi-toegangspunt met automatische optimalisatie van het draadloze netwerk.

Het Lancom L-330agn dual Wireless access point heeft twee IEEE 802.11agn dual-band radiomodules en vier MIMO-antennes die in de behuizing zijn verwerkt. De status-leds kunnen worden uitgeschakeld.

Dit draadloze toegangspunt heeft een elegant, wit design en past dus ook in moderne interieurs van bijvoorbeeld hotels, restaurants, universiteiten en bibliotheken.

Dankzij Lancom Active Radio Control (ARC) wordt het radioveld geoptimaliseerd voor betere draadloze prestaties en dekking. ARC spoort WLAN-interferentiebronnen op met met spectrale scanning en toont dit grafisch in de beheerinterface om probleemoplossing te helpen.

Lancom L-330agn dual Wireless access point
Lancom L-330agn dual Wireless access point

Met Adaptive Noise Immunity blokkeert het access point interferentie en richt zich uitsluitend op de draadloze clients met voldoende signaalsterkte. De Band Steering-functie leidt WLAN-clients automatisch weg van de vaak overbezette 2.4-GHz-frequentie naar de krachtiger 5-GHz-frequentie.

Verschillende access points kunnen worden beheerd worden met een Lancom WLAN-controller. Dan is Client Steering beschikbaar. Deze optimalisatietechniek koppelt individuele clients aan het best beschikbare access point. Met RF Optimization profiteren WLAN-clients in Controller-beheerde netwerken van betere doorvoer dankzij gereduceerde kanaaloverlap.

De L-330agn kan optioneel voorzien worden van een PoE (Power over Ethernet) module. Ook is een wandmontagekit verkrijgbaar. Het apparaat heeft twee Ethernet-aansluitingen: een Fast Ethernet WAN-poort en  een Gigabit Ethernet LAN-interface.

Het Lancom L-330agn dual draadloos toegangspunt kost 664 euro. De PoE module kost 89,99 euro.

Foto van Lancom
Website: Lancom Systems
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.