Dunne monitoren met vier standjes

0
53
Lenovo lanceert zeven nieuwe ThinkVision T-serie computermonitoren met een nieuwe standaard die vier posities ondersteunt: lift, tilt, pivot en swivel. De monitoren kunnen ook vast gemonteerd worden aan een ThinkCentre Tiny desktop.

De Lenovo ThinkVision T-serie beeldschermen zijn nog dunner dan voorheen. Dankzij het ips-paneel hebben de modellen T2424p, T2324p, T2224p en T2454p een brede kijkhoek van 178 graden, zowel verticaal als horizontaal.

Bij de T2224z VOIP monitor zijn een FHD webcam met digitale microfoon en speciale Voice-over-IP-knoppen geïntegreerd in de schermrand.

Lenovo t2224z voip monitor

Lenovo t2224z voip monitor (© ; licentie: )

De 22-inch modellen T2254p en T2254 hebben een twisted-nematic (TN) paneel met een kijkhoek van 170/160 graden, een resolutie van 1680 x 1050 pixels en responstijd van 5 ms.

Op de T-serie kun je zowel HDMI 1.4- als DisplayPort 1.2-bronnen aansluiten. Daarnaast zijn sommige modellen ook voorzien van usb 3.0-poorten.

Alle monitoren hebben een nieuwe verstelbare standaard met vier posities: lift (verhogen of verlagen), tilt (kantelen), pivot (horizontale of verticale positie) en swivel (draaien). Daarnaast kun je de monitoren eenvoudig en snel vast monteren aan een ThinkCentre Tiny desktop dankzij de nieuwe ThinkCentre Tiny Clamp.

De Lenovo T-Serie monitoren hebben een adviesprijs die varieert van 196 tot 349 euro.

Foto van Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte camera met verwisselbare lens en verbinding met sociale media
Volgend artikelDraadloos toegangspunt optimaliseert wlan
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.