Kleine, stille gaming-desktop

0
55
De Asus G20 is een kleine, maar krachtige desktop geschikt voor recente games. De G20 is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen in een tas of een rugzak.

De Asus G20 is 10,4 cm hoog, 34cm diep en 35,8cm breed en weegt 6,38 kg. Ondanks de geringe afmetingen, heeft de G20 krachtige hardware, te beginnen met een Intel Core i7 4790 cpu en 16GB werkgeheugen.

De G20 start snel op van een 128 GB SSD en heeft daarnaast nog een conventionele harde schijf met een opslagcapaciteit van 1TB en een omwentelsnelheid van 7200 tpm.

Grafische kaart is een Nvidia Geforce GTX 760 met 2GB GDDR5 videogeheugen. Deze videokaart haalt een Futuremark 3DMark GPU score van 8640 punten en is daarmee momenteel de 29 snelste videokaart op de markt.

Asus G20 gaming desktop

Asus G20 gaming desktop (© ; licentie: )

De G20 is ruim voorzien van aansluitingen: vier usb 3.0 poorten, evenveel usb 2.0 aansluitingen, een Ethernet-poort, een 8-kanaals audioaansluiting, twee hdmi-poorten, twee dvi-poorten, één DisplayPort, de recentste Wifi Wireless-AC en Bluetooth 4.0.

In de opvallend vormgegeven kast zitten instelbare rgb-leds, die in drie zones zijn onderverdeeld. In idle-modus produceert de G20 slechts 22dB aan geluid.

De Asus G20 wordt geleverd met een verlicht toetsenbord en een muis. Deze compacte gaming desktop kost 1.399 euro.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelToshiba harde schijf met een opslagcapaciteit van 5 TB
Volgend artikelPiepkleine externe schijf met sterke encryptie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.