Fujitsu PFU N7100 netwerkscanner

Netwerkscanner met extra snelle beeldverwerking

1
PFU, de imaging-dochter van Fujitsu, kondigt een nieuwe netwerkscanner aan die volgens de fabrikant dankzij een verbeterde CPU- en GI-processor beelden tien keer sneller verwerkt in vergelijking met zijn voorganger, de N1800. De N7100 netwerkscanner heeft ook een nieuw papierinvoermechanisme dat voorkomt dat papier vastloopt.

De Fujitsu N7100 is uitgerust met een verbeterde CPU- en GI-processor, waardoor beelden van gescande documenten bijna onmiddellijk te zien zijn. De nieuwe netwerkscanner scant papieren vanuit zijn invoerlade met een snelheid van 25 pagina’s per minuut. Ruwe beelden worden bijna onmiddellijk verwerkt door de scanner.

De N7100 is ook uitgerust met een nieuw papierinvoermechanisme gebaseerd op Fujitsu’s “Brake Roller”-technologie. Het voorkomt dat papier vastloopt of dat meerdere pagina’s tegelijk in de scanner komen, ook bij invoer van verschillende, gemengde stapels papier, variërend van 40 tot 209 g/m2, en zelfs plastic kaarten. Verder biedt het toestel automatische PaperStream-beeldverbetering.

Fujitsu N7100 netwerkscanner
Fujitsu N7100 netwerkscanner

De Fujitsu N7100 is ook voorzien van twee usb-poorten voor het aansluiten van randapparatuur, zoals een toetsenbord. Via het aanraakscherm heb je toegang tot functiespecifieke taken.

De netwerkscanner is te bedienen zonder een pc en alle N7100-scanners binnen een bedrijf zijn te beheren met een centrale beheertool. Fujitsu levert het toestel met Network Scanner Admin-software en Scanner Central Admin Console voor centraal beheer.

Fujitsu voorzag de N7100 ook van beveiligingsopties als login-authenticatie, versleuteling, automatisch verwijderen van tijdelijke documentgegevens en veilige initialisatie die geen spoor van oude gebruikersdata achterlaat.

De Fujitsu N7100 netwerkscanner is vanaf april 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.650 euro exclusief btw.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. 10 keer sneller dan hun ouder model, lol ja dat is normaal, dat oud model was echt zeer slecht.
    Trouwens 10 keer sneller is wel een beetje gelogen, het is 5 keer sneller geworden dan die oude 25 paginas per minuut, maar er zitten twee scanners ingebouwd voor de voor en achterzijde, zo komen ze aan 50 pagina’s per minuut tegenover hun 7 jaar oudere scanner.
    Maar tegenwoordig zijn alle scanners zo snel geworden en beschikken sommigen ook over dubbele scanners.
    Denk bijvoorbeeld aan denetwerk scanner brother ADS-2600w en die kost maar 400 euro btw incl in tegenstelling tot deze N7100 die dus 1650+21%=1996.5 euro zal kosten… totaal overprijsd dus voor een netwerk scanner.(gaat nooit goed verkopen)

    Tegenwoordig komen er allemaal touchscreen netwerk scanners uit en die zijn allemaal onder de 500 euro uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.