Minidesktop met maxiprestaties

0
HP lanceert een minidesktop met maxiprestaties. De nieuwe HP Pavilion Mini Desktop past in de palm van je hand, maar is krachtig genoeg om HD-video te streamen of Windows 8.1 apps te gebruiken.

De sneeuwwitte HP Pavilion Mini Desktop is 5,2 cm hoog, weegt 730 gram en past in de palm van je hand. Toch is deze minidesktop voorzien van een recente Intel Core processor van de 4de generatie met voldoende kracht om Windows 8.1 vlot te gebruiken. Het werkgeheugen van 4GB kun je uitbreiden tot 8GB door een so-dimm geheugenkaartje bij te steken. Maximaal kun je er 16GB geheugen in kwijt, maar dan moet je het bestaande geheugenkaartje ook vervangen.

Opslag wordt verzorgd door een traditionele harde schijf van 1TB met een omwentelsnelheid van 5400 tpm, maar er is ook één vrije M.2-sleuf waarin je bijvoorbeeld een M.2 ssd kunt pluggen.

HP Pavilion mini desktop

HP Pavilion mini desktop (© ; licentie: )

Via de geïntegreerde DisplayPort- en HDMI-poorten kun je tv’s of schermen aansluiten in Quad HD resolutie. Je kunt twee schermen tegelijkertijd aansluiten. Inhoud kun je streamen via de ingebouwde WiFi Wireless-N (helaas geen Wireless-AC) en Bluetooth 4.0. Deze minidesktop heeft verder nog een Gigabit Ethernet-poort.

Externe hardware sluit je aan via een van de vier usb 3.0-poorten (twee vooraan en twee achteraan). Ook is er een 3-in-1 kaartlezer die sd, sdhc en sdxc geheugenkaartjes aanvaardt.

De HP Pavilion Mini Desktop verbruikt maximaal 45 watt. De voeding is wel extern.

De HP Pavilion Mini Desktop is vanaf februari verkrijgbaar voor prijzen die starten aan €499 (met 4GB geheugen en een Intel Core i3 processor), draadloos toetsenbord en draadloze muis inbegrepen.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.