Wi-Fi speaker luistert naar gesproken bevelen

0
145
LG Electronics breidt zijn Music Flow gamma uit met een draagbare speaker (H4 Portable), Wi-Fi soundbars (HS7 en HS9) en een streaming Blu-ray speler (BP550). Dankzij de nieuwe Home Chat functie kun je Engelstalige gesproken bevelen aan je draadloze speakers geven.

Alle LG Music Flow-speakers werken draadloos via Wi-Fi in naar keuze de 2.4- of 5GHz-frequentiebanden. Je kunt ze ook draadloos aan elkaar koppelen. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-voorziening kun je er ook draadloos muziek op afspelen van je Android- of iOS-smartphone of -tablet. Apparaten koppelen kan eenvoudig via de ingebouwde nfc-chip. Die chip zorgt er desgewenst ook voor dat muziek van je smartphone automatisch begint te spelen wanneer je telefoon zich op dertig centimeter afstand van de speaker(s) bevindt.

Via de LG Music Flow Player-app heb je volledige toegang en controle tot je digitale muziekcollectie. Met behulp van de LINE messaging-app voor iOS en Android kun je Engelstalige gesproken bevelen geven aan de luidsprekers. Bijvoorbeeld “play songs for a party” of “turn off music at 10pm”.

LG Music Flow speakers

LG Music Flow speakers (© ; licentie: )

De H4 Portable is LG’s eerste draadloze luidspreker met een ingebouwde batterij. Deze speaker heeft 24 bit/192kHz HD audio.

De twee nieuwe soundbars (HS7 en HS9) ondersteunen 7.1-geluid en hebben een hoogwaardige DAC (digitaal analoog convertor) met hifi-kwaliteit. De HS7 ondersteunt eveneens 24 bit/192kHz HD audio.

De nieuwe BP5503D Blu-ray speler kun je op Music Flow luidsprekers aansluiten om op die manier draadloos muziek te streamen vanaf elke cd, dvd of usb-drive.

LG’s Music Flow gamma bestaat ondertussen uit de H3, H4 (portable), H5 en H7 Wifi-speakers, de HS6, HS7 en HS9 soundbars, de BP550 Blu-ray speler en de MR140 Flow Bridge die alles draadloos aan elkaar koppelt.

De nieuwe Music Flow-apparaten worden voor het eerst getoond op de CES-beurs die van 6 tot 9 januari 2015 plaatsvindt in Las Vegas. Ze zullen daarna bij ons op de markt komen voor een voorlopig nog onbekende prijs.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoedkope Windows 8.1 minitablet met 3G
Volgend artikelKrachtige gebruiksvriendelijke open source firewall
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.