Kleurrijke betaalbare 4G Android-smartphone

0
76
De Franse gsm-fabrikant Wiko Mobile brengt een 4G-versie uit van zijn goedkope Rainbow Android-smartphone, die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren.

De Wiko Rainbow 4G Android 4.4-smartphone is uitgerust met een 1,3 GHz Mediatek MT6582 quad-core processor, 1 GB ram en 8 GB opslagruimte, die je nog met 32GB kunt uitbreiden met behulp van een microSD-kaartje.

Het 5-inch ips-scherm biedt een HD Ready-resolutie van 1280 x 720 pixels. Door de toevoeging van 4G (met een maximale doorvoersnelheid van 150 Mbit/s) vervalt de tweede sim-sleuf die de 3G-versie wel nog had.

Wiko Rainbow 4g

Wiko Rainbow 4g (© ; licentie: )

Het kastje is uit één stuk gemaakt, waardoor je de 2500 mAh Lithium-polymeer accu niet zelf kunt verwisselen, maar wat wel voor een mooi design met een stevige grip zorgt. Deze smartphone weegt 175 gram.

De hoofdcamera op de achterkant heeft een resolutie van 8 megapixels. Op de voorkant zit een 2MP chatcamera. De foto-app heeft functies zoals panorama, “multi-angle” en live foto.

De functie waardoor portretten kunnen worden gepersonaliseerd, “Face Beauty”, is zowel op de hoofdcamera als op de 2 MP frontcamera aanwezig.

De Wiko Rainbow 4G bestaat in zeven kleuren: zwart, wit, bleen (een variant van groen), fuchsia, purper, koraal en geel. Alle specificaties van de deze smartphone vind je op de website van Wiko Mobile.

De Rainbow 4G kost 159,99 euro.

Vorig artikelSlim sporthorloge met ingebouwde gps
Volgend artikelWifi voorwiel maakt elke fiets elektrisch
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.