Nikon Coolpix S6900 camera

Compacte camera met kantelbaar selfie-scherm

0
Nikon ontwikkelde een compacte camera met kantelbaar “selfie”-aanraakscherm. De Coolpix S6900 heeft een resolutie van 16 miljoen pixels. Foto’s kun je direct delen via de ingebouwde Wi-Fi en NFC-functies.

De nieuwe Nikon Coolpix S6900 compactcam heeft een kantelbaar touchscreen met een diagonaal van 3 inch, een ingebouwde camerastand en internet WiFi- en NFC-chips om foto’s en selfies snel te delen. Groepselfies kun je eenvoudig maken met de bewegingsssturingsfunctie.

Deze digitale camera heeft een 1/2,3-inch cmos-beeldsensor met een resolutie van 16,76 miljoen pixels en een NIKKOR-lens met een 12x optische zoom en een f-waarde van F/3,3-6,3 (25-300mm kleinbeeldequivalent).

Nikon Coolpixs 6900

Nikon Coolpixs 6900 (© ; licentie: )

De ingebouwde software biedt twintig functies, zoals snelle continu-opnames tot acht beelden per seconde waaruit je dan de best geslaagde foto kiest, “zelf-collage” waarmee de camera meerdere opnames met verschillende gezichtsuitdrukkingen in één fotomontage samenvoegt en “glamour” waarmee de camera huidtinten automatisch verzacht.

De oplaadbare Nikon EN-EL19 batterij kan 190 opnames maken en 40 minuten onafgebroken film opnemen. De camera weegt 181 gram inclusief accu en sdhc/xc geheugenkaart (tot ca. 30 GB).

Foto’s kun je direct delen via de Wi-Fi-knop en met behulp van de Nikon WMU-app of via NFC door een compatibele apparaat aan te raken. De volledige specs van deze camera vind je op de website van Nikon.

De Nikon Coolpix S6900 is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van €229.

Foto van Nikon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.