Betaalbare Wireless-AC router

0
101
De Nederlandse netwerkaccessoire-fabrikant Eminent introduceert een Wireless-AC router voor minder dan 90 euro. De EM4510 Gigabit Dual Band AC1200 Router werkt zowel in de 2,4- als 5GHz wifi-frequenties en haalt draadloze snelheden tot 300+900 Mbit/s.

De dualband Eminent EM4510 Gigabit Dual Band AC1200 Router heeft vier niet-verwisselbare externe antennes van 4dBi die voor een optimale dekking van het draadloze netwerk zorgen. Twee antennes bedienen de 2,4GHz frequentieband en twee andere de 5GHz band, die je dus tegelijk kunt gebruiken (“concurrent dualband”).

In de eerste frequentie haalt deze router een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbit/s, in de tweede verdrievoudigt dit tot 900 Mbit/s, indien je een 802.11ac-client gebruikt.

Eminent EM4510 Wirless-AC router

Eminent EM4510 Wirless-AC router (© ; licentie: )

De router bevat gevorderde functies zoals virtual private networking (vpn via pptp), quality of service (qos) waarmee je een bepaalde datastroom of applicatie voorrang geeft, wps, wds, meerdere ssid’s, bridgen van een ander draadloos netwerk, firewall-bescherming, beperken van het netwerkverkeer en het inrichten van tijdelijke gastnetwerken. Zo kun je familie en vrienden wel toegang geven tot het internet, maar niet tot het volledige thuisnetwerk. Deze router heeft verder één Gigabit wan- en vier Gigabit lan-poorten.

Alle functies kun je inrichten met behulp van een gebruiksvriendelijke installatiewizard die je via je webbrowser bedient. De Eminent EM4510 Gigabit Dual Band AC1200 Router heeft een adviesprijs van €89,98.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVerbeterde 10-inch Android-tablet bij Aldi België
Volgend artikelCompacte draadloze speakers met zuivere hifi-audio
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.