Sengled Boost LED + Wi-Fi versterker & Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System

Led-lamp met WiFi-versterker

2
Led-lampen met extra functies lijken de nieuwste mode in accessoireland. Nadat we gisteren een test publiceerden van een led-lamp met geïntegreerde Bluetooth-speaker, ontvangen we vandaag een persbericht van de Chinese led-fabrikant Sengled over zijn Boost LED + Wi-Fi versterker, een led-lamp met ingebouwde wifi-repeater. Sengled kondigt verder een led-lamp aan met een ingebouwd draadloos audiosysteem.

Gisteren publiceerden we een test van de Ultron Boomer Light led-lamp met Bluetooth-luidspreker. Vandaag meldt de Chinese led-fabrikant Sengled ons dat het ook een nog geavanceerde dergelijke oplossing heeft, de Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System (C01-BR30 lamp). Die led-lamp heeft geïntegreerde Bluetooth stereoluidsprekers van JBL en kan tot zeven satellietlampen besturen. Daarnaast introduceert Sengled op IFA 2014 in Berlijn ook zijn Sengled Boost LED + Wi-Fi versterker (A01-A60 LED lamp) met geïntegreerde draadloze repeater.

Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System
Deze led-lamp past in elke standaard E27 fitting, geeft 600 lumen licht en heeft een 13 Watt draadloze JBL “full range” stereospeaker met een doorsnede van 1,75-inch.

Deze lamp kan ook het hart vormen van een multiroom audiosysteem want één master-lamp kan tot zeven satellietlampen besturen. Meerdere lampen kunnen tegelijkertijd en direct worden bediend.

De lamp ondersteunt zes geluidseffectinstellingen (normaal, pop, jazz, klassiek, rock en film). Ze is compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten. Ze werkt zonder afstandsbediening, want daarvoor dienen gratis Android of iOS apps.

Sengled Pulse
Sengled Pulse

De Sengled Pulse 7.1 LED + Wireless Audio System verbruikt tussen 15 en 30 Watt, is 13,873 cm hoog en heeft een diameter van 9,8 cm. Ze weegt ongeveer 420 gram. Ze is verkrijgbaar in een Pulse LED + Wireless Audio System startpakket 2.0 (1 Master lamp en 1 Satellite lamp) voor een momenteel nog niet bekende prijs.

Sengled Boost LED + Wi-Fi versterker (A01-A60 LED lamp)
Deze led-lamp past eveneens in elke standaard E27 fitting, geeft 470 lumen licht en heeft een ingebouwde WiFi-repeater die tot op 35 meter van een router werkt in de 2,4 GHz IEEE 802/b/g/n-frequenties.

Sengled Boost A60
Sengled Boost A60

Alle recente WiFi-beveiligingsstandaarden tot en met wpa/wpa2 worden uiteraard ondersteund.

De Boost LED + Wi-Fi versterker heeft een doorsnede van 6 cm en is 12 cm hoog. Deze led-lamp weegt ongeveer 290 gram. Ook de prijs voor deze innovatieve led-lamp is momenteel nog niet bekend.

Beide producten komen in elk geval ook bij ons op de markt.

2 REACTIES

  1. Interessant product. Ik vraag me wel af of de geschakelde voeding van de LED verlichting niet stoort met de wifi versterker. OOk jammer dat er nog geen prijzen bekend zijn. Ben benieuwd of Philips HUE met iets soortgelijks komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.