Pioneer P2-K/-S hifi-systeem met SX-P01 stereo-ontvanger en N-P01 netwerkaudiospeler

Compacte stereo-intallatie met netwerkaudiospeler

0
De compacte Pioneer P2 stereo-installatie bestaat uit de SX-P01 stereo-ontvanger en nieuwe N-P01 netwerkaudiospeler, die ook apart verkrijgbaar is. De N-P01 kan muziek van een pc, Mac of NAS (Network Attached Storage) streamen via een bekabelde verbinding of wifi en biedt toegang tot internetradio (ondersteund door vTuner).

Het compacte Pioneer P2 hifi-systeem bestaat uit een stereo-ontvanger, netwerkaudiospeler en twee tweeweg-luidsprekers. De P2-S is de zilverkleurige uitvoering, terwijl de zwarte versie verkrijgbaar is met het typenummer P2-K.

De SX-P01 stereo-ontvanger heeft een 2 x 72 watt versterker van hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft het voorversterkerblok een aparte voeding en is het elektronisch afgezonderd van de andere circuits. De SX-P01 is optioneel eveneens beschikbaar met geïntegreerde DAB ontvanger.

Pioneer P2-S
Pioneer P2-S

De nieuwe Pioneer netwerkaudiospeler N-P01, die standaard wordt meegeleverd met het P2 hifi-systeem, is ook apart verkrijgbaar en kan op elke installatie worden aangesloten. De N-P01 heeft een hoogewaardige 192kHz-/32bits-DAC (digitaal-analoog convertor).

Deze netwerkstreamer heeft USB-, WiFi-, Ethernet- en Bluetooth-verbindingen. De Bluetooth-verbinding is trouwens compatibel met de hoogwaardige aptX-audiocodec. Apple AirPlay wordt eveneens ondersteund. Het systeem heeft ook geïntegreerde toegang tot vTuner internetradio en de poplaire Spotify muziekdienst.

Ondersteunde audioformaten zijn mp3-, WMA-, WAV-, AAC-, FLAC-, ALAC- en AIFF. Daarbij worden ook hoge-resolutiebestanden ondersteund in AV-, FLAC-, ALAC-, AIFF- en DSD-formaat (2,8 MHz).

Het 3-inch kleurendisplay op de voorkant toont desgewenst de albumhoezen van de afgespeelde muziek (op voorwaarde dat die in het audioformaat geïntegreerd zijn). Je kunt de N-P01 bedienen met de infraroodafstandbediening of met de Pioneer ControlApp, die gratis verkrijgbaar is voor Apple iOS en Google Android.

De S-P01-LR basreflexluidsprekers hebben een glasvezel-woofer van 12 cm en een soft dome tweeter van 25 mm.

Het Pioneer P2-systeem en de apart beschikbare netwerkaudiospeler NP-01 zijn vanaf september beschikbaar in zwart of zilver voor een nog onbekende prijs.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.