Skross World Adapter Pro Plus USB reisadapter

Usb-reisadapter die je overal kunt gebruiken

0
Het Zwitserse bedrijf Skross heeft een universele usb-reisadapter die je in meer dan 150 landen kunt gebruiken. Via een slim schuifsysteem tover je zes verschillende adapters te voorschijn die zowel voor 2- als voor 3-polige stopcontacten bruikbaar zijn.

De Skross World Adapter Pro+ USB reisadapter bevat twee 5V usb-stroompoorten die 2100 mA leveren.  Daarnaast kun je er ook traditionele stekkers uit Australië, China, Europa, Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk kwijt.

De reisadapter is geschikt voor een maximaal vermogen van 2500 Watt, ruim voldoende om ook grotere elektrische apparaten zoals laptops of haardrogers van stroom te voorzien (maximaal 10A).

Skross World Adapter Pro+ USB
Skross World Adapter Pro+ USB

Een gepatenteerd schuifsysteem bevat zes verschillende stroomadapters die zowel in 2- als 3-polige stopcontacten in meer dan 150 landen passen (maar Japan is er niet bij).

Deze compacte usb-reisadapter voldoet aan alle relevante internationale standaarden en normen. De Skross World Adapter Pro+ USB reisadapter kost ca. €35 euro en is onder andere te koop in de Connections Travel Store.

Hieronder zie je alle stekkers waarmee de Skross World Adapter Pro Plus USB reisadapter compatibel is (bron: Skross).

Skross compatibiliteit
Skross compatibiliteit

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.