Waterbestendig oproltoetsenbord

2
238
De Amerikaanse fabrikant van invoer/uitvoerapparatuur Adesso Inc. lanceert een oprolbaar usb-toetsenbord dat stof- en waterdicht is.

Het SlimTouch 222 Antimicrobial Waterproof Flex Keyboard van de Amerikaanse fabrikant van computeronderdelen Adesso Inc. is bedoeld voor industriële omgevingen, ziekenhuizen, bibliotheken, boten, kampeerders etc. Je kunt dit usb-toetsenbord gewoon oprollen en overal met je meenemen.

Dit usb-toetsenbord is volledig water- en stofdicht en bovendien behandeld met een antimicrobiële beschermingslaag die bacteriegroei tegengaat. Je kunt het toetsenbord afwassen met water, detergent en/of ontsmettingsmiddel. De siliconen verpakking is bestand tegen zowat alles.

Adesso SlimTouch 222 Antimicrobial Waterproof Flex Keyboard

Adesso SlimTouch 222 Antimicrobial Waterproof Flex Keyboard (© ; licentie: )

Het toetsenbord heeft 108 stille toetsen, waaronder vier speciale sneltoetsen voor internet- en acht speciale sneltoetsen voor mediaspelerfuncties.

Het Adesso SlimTouch 222 Antimicrobial Waterproof Flex Keyboard is compatibel met Windows XP en hoger. Het meet 38 x 12,25 x 1,1 cm.

Dit draagbare usb-toetsenbord is bij ons online verkrijgbaar bij onder andere Centralpoint.nl en kost daar €34.

Vorig artikelAll-in-one pc’s voor bedrijven
Volgend artikelActiecamera met afstandsbediening om pols
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Voor zover ik (vlug vlug) kan vinden, enkel beschikbaar in Qwerty. Is er elders ook een Azerty versie verkrijgbaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.