All-in-one pc’s voor bedrijven

0
122
Dell introduceert twee nieuwe All-in-one desktop-pc’s voor bedrijven. De Optiplex 3030 en Optiplex 9030 All-in-One computers zetten niet alleen in op design, maar ook op zakelijke beveiliging en encryptie. Aanraakschermen zijn optioneel verkrijgbaar.

Met de nieuwe zakelijke All-in-one’s van Dell bespaar je op ruimte, zonder te moeten inboeten op prestaties of beveiliging. De pc’s zijn verkrijgbaar met Windows 7, Windows 8 of Ubuntu Linux.

De 19,5-inch Dell Optiplex 3030 All-In-One Desktop heeft een 1600 x 900 pixels HD+ led-scherm (capacitief aanraakscherm is een optie). Deze compacte pc is verkrijgbaar met energiezuinige 4de-generatie Intel Core i3 of i5 processoren, tpm 1.2 beveiligings-chip, tot 8GB werkgeheugen (in twee dimm’s), een 500GB harde schijf (optioneel hybride ssd), twee usb 3.0 poorten op de zijkant, vier extra usb 2.0 poorten op de achterkant en een 4-in-1 medialezer. De poorten kunnen fysiek afgesloten worden voor extra beveiliging. Een optische schijf is als optie verkrijgbaar. Je kunt ook een tweede scherm aansluiten via de geïntegreerde vga-poort. Deze pc kun je via de geïntegreerde vesa-hechtingen ook aan een muur of wand bevestigen.

Dell Optiplex 3030

Dell Optiplex 3030 (© ; licentie: )

De 23-inch Dell Optiplex 9030 heeft een 1920 x 1080 Full HD led-scherm (capacitief aanraakscherm is een optie). Deze compacte pc heeft een Intel Core i5-4590S processor met vPro-ondersteuning, tpm 1.2 beveiligingschip, tot 8GB werkgeheugen (in twee dimm’s), 128GB ssd, zes fysiek vergrendelbare usb 3.0-poorten, waarvan twee op de zijkant. Een tweede scherm kun je aansluiten op de geïntegreerde hdmi- of DisplayPort-poorten.

Dell Optiplex 9030

Dell Optiplex 9030 (© ; licentie: )

Via Dell Data Protection Security Tools kun je single sign-on inlog en verificatiebeheer instellen en bewaarde gegevens hardwarematig versleutelen. De inbraakdetectieswitch in het chassis waarschuwt je bij ongeautoriseerde toegang tot de interne onderdelen van de All-in-one.

De OptiPlex 9030 en 3030 All-in-One zijn per direct verkrijgbaar De systemen zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van respectievelijk €982 en €563 (prijzen exclusief BTW).

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelGoedkope tablet met betere kijkhoek nu ook bij Aldi Nederland
Volgend artikelWaterbestendig oproltoetsenbord
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.