Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor Apple iPad Air en iPad mini

iPad Air en mini klikken magnetisch vast in toetsenbordcover

2
Accessoire-fabrikant Logitech introduceert een ultradunne toetsenbordcover voor Apple iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-scherm. Het scherm van de iPad kan in meerdere kijkhoeken worden ingesteld.

Met de nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover tover je je Apple iPad Air, iPad mini of iPad mini met Retina-scherm om in een tablet met toetsenbord. De iPad kan daarbij in verschillende kijkhoeken worden gezet tussen 50 en 70 graden voor een zo comfortabel mogelijke typepositie. Dankzij de magnetische clip blijft de iPad daarbij stevig rechtop staan.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Het toetsenbord is via Bluetooth met de iPad verbonden en heeft een autonomie van 3 maanden bij een gemiddeld dagelijks gebruik van 2 uur. Het heeft speciale iOS-keuzetoetsen. De aluminium cover is slechts 6,4 mm dik en weegt hetzelfde als twee derde van het gewicht van de iPad (322 gram voor de iPad Air cover en 210 gram gram voor de iPad mini cover).

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air heeft een adviesprijs van 99,99 euro. De Ultrathin Keyboard Cover voor iPad mini en iPad mini met Retina-display kost 79,99 euro. Je krijgt er twee jaar garantie op.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 4 maanden geleden. Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. Leuke klaviertjes, maar niet al te betrouwbaar qua vasthoudendheid.
    Wij hebben de “normale” iPad uitvoering. Bij schootgebruik kan de iPad er toch gemakkelijk uitvallen, kwamen wij tot onze schade en schande achter: tablet op de stenen vloer en scherm stuk…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.