Home Hardware

Waterdicht hoesje brengt smartphone in vakantiestemming

0
273
Cellularline lanceert het Voyager smartphone-hoesje dat je gsm beschermt tegen strandzand, water en zonnebrandcrème. Dankzij een speciale app die de pictogrammen van je gsm vergroot kun je het aanraakscherm blijven gebruiken.

In de Voyager van de Italiaanse specialist in smartphone-accessoires Cellularline past vrijwel elke smartphone, ook grotere toestellen zoals de Samsung Galaxy Note 3. Het hoesje is stof- en waterdicht, het laatste zelfs tot min twintig meter dankzij de IPx8-certificatie.

Je kunt dus ook onderwater filmen en foto’s maken met je smartphone. De gratis Voyager Fotofun App vergroot de pictogrammen van je smartphone-scherm, zodat je het ook doorheen de doorzichtige hoes kunt bedienen.

Cellularline Voyager Music

Cellularline Voyager Music (© ; licentie: )

De Voyager bestaat in vijf kleuren: wit, limoengroen, zwart, roze en blauw. Er passen smartphones in tot 5,7 inch, zelfs als die voorzien zijn van een schokbestendige cover. Binnenin zit een extra uitneembaar zakje waarin je je kleingeld, sleutels, kredietkaarten of sieraden kwijt kunt.

Tevens bestat er een Voyager Music-versie met geïntegreerde, maar waterdichte audio-aansluiting waarin je je oordopjes kunt pluggen.

Voyager kost €14,5. Voor Voyager Music betaal je €19,9.

In onderstaande video wordt de werking van de Voyager gedemonstreerd.

https://www.youtube.com/watch?v=2Dj8FKTlNhM

Foto van Cellularline
Website: Cellularline
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.