Mediaspeler downloadt ondertiteling en filminformatie

0
60
De EM7485 3D Full HD Media Player van Eminent speelt ook bd-iso en dvd-iso bestanden af en downloadt zelfstandig de juiste ondertitels en covers voor je films.

Bestaat er nog een markt voor zelfstandige mediaspelers nu er smart-tv’s en tablets bestaan? Eminent denkt van wel, want zijn nieuwe EM7485 3D Full HD Media Player speelt ook formaten af die deze slimme apparaten vaak niet kunnen afspelen, waaronder KV, VC-1, AVCHD H/X.264, bd-iso en dvd-iso.

Zowel 2D als 3D video wordt ondersteund, 3D in de formaten Side-by-Side, Top-Bottom en Frame Packed. Deze mediaspeler kan dankzij de geïntegreerde Transmission BT Bittorrent client ook ondertitels, filminformatie en covers downloaden.

Eminent EM7485 3D Full HD Media Player

Eminent EM7485 3D Full HD Media Player (© ; licentie: )

Optioneel bouw je een interne 3,5-inch harde schijf in waarop je je mediabestanden plaatst. Maar de EM7485 kan ook media streamen vanaf het netwerk of afspelen vanaf een sd-kaart of externe usb-schijf of -stick.

De speler heeft een usb 3.0 clientpoort op de zijkant zodat je informatie snel kunt kopiëren vanaf je computer of nas. Daarnaast zijn er op het zijpaneel nog twee usb 2.0 host-poorten aanwezig.

De Eminent EM7485 3D Full HD Media Player heeft een recente Realtek RT1186 chipset. De hdmi-poort ondersteunt de doorvoer van 7.1 Dolby TrueHD en DTS-HD surround-geluid. Naast een Gigabit Ethernet-poort is deze mediaspeler ook klaar voor een optionele WiFi-dongle zoals de Eminent EM4576/EM4579.

De Eminent EM7485 3D Full HD Media Player kost €139,5.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWireless-N repeater ook bruikbaar als netwerkbrug
Volgend artikelSmartphone met opwindende rondingen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.