Pioneer XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers

Draadloze Bluetooth-luidsprekers met eenvoudige nfc-koppeling

0
Pioneer introduceert twee Bluetooth-luidsprekers die je eenvoudigt aan andere apparaten koppelt via near field communication (nfc). De XW-BTS7 heeft een stijlvolle houten behuizing, terwijl de draagbare XW-BTSP1 uitgerust is met een oplaadbare batterij.

De nieuwe Pioneer XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers kun je dankzij de ingebouwde nfc-chip eenvoudig koppelen aan recente smartphones en tablets om draadloos muziek op af te spelen.

De Pioneer XW-BTS7 heeft een houten behuizing met twee 77mm “full range” 15 W luidsprekers. Naast Bluetooth heeft deze speaker ook een Apple Lightning-dock op de bovenkant waarin je een recente iPhone of iPod kwijt kunt. Achteraan zit verder een 3,5mm-poort waarop je analoge audio-apparaten kunt aansluiten. Een kleine afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. De houten behuizing is naar keuze verkrijgbaar in bruin en lichte eik.

Pioneer XW-BTS7-T
Pioneer XW-BTS7-T

De Pioneer XW-BTS7-T is een compacte en draagbare draadloze luidspreker met ingebouwde batterij die het tot tien uur uithoudt op een volle lading. Deze speaker meet niet meer dan 20 x 7,7 x 7,2 cm en biedt plaats aan twee 38 mm “full range” 4 W luidsprekers. Je kunt audio-apparatuur ook aansluiten op de 3,5mm audio-ingang op de achterkant. De batterij laad je op via een micro-usb aansluiting. Een externe usb-voeding wordt standaard meegeleverd.

Deze reisluidsprekers is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties: wit en zilver, zwart en zilver en wit en groen.

Pioneer XW-BTSP1-W
Pioneer XW-BTSP1-W

De Pioneer XW-BTS7 en XW-BTSP1 Bluetooth-speakers liggen eind juni in de winkel. De XW-BTS7 kost €149, terwijl de XW-BTSP1 voor €89 van eigenaar wisselt.

Foto van Pioneer
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.